Menu

Home
Dank aan
Wat is Arendsoog?
Fotoboek
Achtergrondinfo
Nederl. boeken
Specials
Buitenl. boeken
Kaften
De Schrijvers
De Uitgever
De Tekenaars
Control Center
Registreer
Koopjespagina
Forum
Gastenboek
Spelletjes
Top lijst
Contact


Aantal leden


De Arendsoog website heeft op dit moment 804 geregistreerde leden.

Beschrijving Arendsoog deel 53

Titel: Op Leven en... Lood
Arendsoog nummer: 53
Schijver: P. Nowee
Eerste druk: Oktober 1983
Drukgeschiedenis: Klik hier

Waardering:
v/d 5 gemiddeld uit 3 stemmen
2 commentaren op dit boek | Waardeer dit boek

Deze Arendsoog bestaat uit maar liefst vijf verhalen:

Ramper's Wraak

Arendsoog wordt ongerust als zijn zuster, Ann, nog steeds niet thuis is van haar ritje naar Dorwan. Ze had al lang terug kunnen zijn! Dan krijgt hij een brief van Ramper, een schurk die door ziijn toedoen in de gevangenis terecht is gekomen. In de brief staat dat zijn zus ontvoerd is en dat hij zo snel mogelijk ongewapend naar een verlaten Ranch moet komen... Zal Arendsoog zijn zus weten te bevrijden?

Onschuldig Verdacht

Arendsoog en Witte Veder worden gevraagd door Hank Lennon om zijn zoon Ben te vinden en het liefst het bewijs van zijn onschuld te brengen. Ben wordt namelijk verdacht van de moord op George Cramp, ook omdat hij sinds die moord spoorloos is. Zijn vader is er echter van overtuigd dat Ben onschuldig is, en Arendsoog deelt die mening. Maar wie is dan de echte schuldige?

De Bende van Bad Boy Bruce

Als Arendsoog in Dorwan aankomen, lijkt het wel alsof er een complete veldslag woedt. De mannen van Dorwan zijn in gevecht met een onbekende groep ruiters. Plotseling trekken de ruiters zich terug. Niemand begrijpt er iets van, totdat blijkt dat er tien mensen zijn ontvoerd. Dat vuurgevecht was dus een afleidingsmanoeuvre! Dan komt er een boodschapper met een brief van de beruchte Bad Boy Bruce, waarin staat dat ze tien gijzelaars hebben en dat ze voor ieder van hen een lossom van vijfduizend Dollar krijgen. Hoe zal dat aflopen?

De Goudzoeker van Memphis City

Arendsoog en Witte Veder komen aan in het stadje Memphis City. Daar zien ze dat een man een staljongen probeert om te kopen om in de zadeltassen van een zekere Thomas Patton te kijken. Patton blijkt een arme goudzoeker te zijn. Arendsoog en Witte Veder horen van Thomas dat hij een rijke goudader heeft gevonden, en dat de schurken dus waarschijnlijk uit zijn op de kaart waar de locatie van de goudader op staat aangegeven... Al snel blijkt dat de schurken het niet bij hun nederlaag laten zitten...

De Geheimzinnige Vallei

Mrs. Keating komt helemaal uit Virginia om Arendsoog om hulp te vragen. Haar zoon, Don, is al 11 maanden verdwenen en ze heeft in al die tijd maar n brief van hem gekregen. Ze is bang dat er iets ergs is gebeurt met Don. Arendsoog en Witte Veder gaan op onderzoek uit. Het eerste aanknopingspunt is Pueblo, maar het duurt lang eer ze eindelijk iets meer weten. Zal het onze vrienden lukken om Don veilig thuis te brengen?


  Printvriendelijke versie

Login


Gebruikersnaam

Wachtwoord
 


Wachtwoord vergeten?

Bezoekers


Er zijn in totaal 537236 unieke bezoekers geweest op deze site, waarvan 35 vandaag