Menu

Home
Dank aan
Wat is Arendsoog?
Fotoboek
Achtergrondinfo
Nederl. boeken
Specials
Buitenl. boeken
Kaften
De Schrijvers
De Uitgever
De Tekenaars
Control Center
Registreer
Koopjespagina
Forum
Gastenboek
Spelletjes
Top lijst
Contact


Aantal leden


De Arendsoog website heeft op dit moment 804 geregistreerde leden.

Pagina: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22 [: Schrijf in het gastenboek :]

 DaniŽl Springer: geschreven op 31-01-2002 - 22:24:00  Stuur DaniŽl Springer een email


Bericht nr.: 2

 Gerard Peters: geschreven op 31-01-2002 - 22:10:00  Stuur Gerard Peters een email

Hallo Allemaal!

Leuk hoor, deze Arendsoog website! Ik ben er echt enthousiast over. Ik wist niet dat er een site over Arendsoog was. Maar gelukkkig is dat wel het geval!
Ik ga deze site trouwens zometeen toevoegen aan "favorieten".

Ik zal nu even melden hoe ik destijds met Arendsoog in "aanraking" kwam. Midden jaren'80 zat ik in een MAVO klas. Voor het vak Nederlands, stond er in een schoolboek, een hoofdstuk, - een soort fragment, - van 'Arendsoog.. om oog...' , (deel 42).
Ik dacht toen bij mezelf: "Goh, dat lijkt me wel wat voor mij, zo een Arendsoog verhaal.Ik zal eens bij onze bibliotheek kijken, of ze boeken over Arendsoog hebben."
En inderdaad, er bleken al een 'hele rij' Arendsoog boeken op de plank te staan.
Ik ben, op volgorde, dus bij Arendsoog deel 1 begonnen.
Tot en met midden jaren '90, ben ik Arendsoog blijven lezen. Ik ben bij de ongeveer dertig delen gebleven.

Ik heb een heel goed en zeer serieus bedoelde voornemen voor het jaar 2002:

Indien de Arendsoog boeken nog aanwezig zijn, op de Jeugdafdeling van de Openbare Bibliotheek, ga ik verder met de 'Arendsoog' serie en wel bij deel 34 om precies te zijn! Schoten om middernacht.

Mijn grootste hobby is lezen: ik lees, kranten, tijdschriften en boeken. Dus ik ben wel altijd blijven lezen, - indien ik er de tijd voor heb, had of neem -, voor de meer dan dertig Arendsoog boeken die ik gelezen heb, maakte ik gebruik van de Bibliotheek.
Van een peettante, kreeg ik destijds, ook zelf nog een Arendsoog deel: nummer 11, De smokkelaars van de Rio Malo. Zelf heb ik dus ook een Arendsoog deel in bezit gehad! Overigens, het boek van deel 11, circuleert nog steeds binnen de familie, mijn broer heeft het nu.

Begin jaren '90, heeft er bij de boekenbijlage, op een vrijdag in het Algemeen Dagblad, een klein berichtje, over Arendsoog ingestaan. Althans, de mededeling dat het nieuwste deel uitgekomen was. (Het ging toen om deel 58).

Via deze website, ben ik er dus achtergekomen, dat er inmiddels maar liefst 63 Arendsoog titels zijn uitgebracht.

Dus ik heb de komende jaren weer genoeg te lezen over Arendsoog: Bij deel 34 ga ik verder. Ondanks dat ik al 29 jaar ben, en meestal romans lees voor volwassenen, ga ik nu terug, naar de enige echte helden, die in een spannend leesboek kan voorkomen: Arendsoog en Witte Veder. Ik ben nog steeds een echte fan van Arendsoog.

Jij bent natuurlijk nieuwsgierig, naar wat mijn favoriete Arendsoog boek is. Aangezien ik bij de nabijheid van 30 delen gebleven ben, kan ik niet verder oordelen, dan de boeken onder de 30, maar het spannendste deel: waar je echt de koude rillingen van krijgt: is wel deel 12! De geest van de eenzame wolf.
Dat is naar ik meen, het verhaal, dat zich grotendeels 'in de sneeuw'en 'in de kou' afspeelt.

Tot slot wil ik melden, dat ik vaak naar deze website zal teruggaan. De website van Arendsoog is echt interessant. Complimenten! En.... lees ze!

Groeten van: Gerard Peters.

Bericht nr.: 1

Login


Gebruikersnaam

Wachtwoord
 


Wachtwoord vergeten?

Bezoekers


Er zijn in totaal 537236 unieke bezoekers geweest op deze site, waarvan 35 vandaag