Menu

Home
Dank aan
Wat is Arendsoog?
Fotoboek
Achtergrondinfo
Nederl. boeken
Specials
Buitenl. boeken
Kaften
De Schrijvers
De Uitgever
De Tekenaars
Control Center
Registreer
Koopjespagina
Forum
Gastenboek
Spelletjes
Top lijst
Contact


Aantal leden


De Arendsoog website heeft op dit moment 804 geregistreerde leden.

Tekenaars

Wouter Tulp


Wouter Tulp is geboren in Vlaardingen in 1979. Hij volgde zijn illustratie- en tekenopleiding aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en behaalde zijn diploma als één van de beste studenten in 2001. Vanaf dat moment maakte hij zijn beroep als schilder, illustrator en karikaturist.

Een jaar nadat hij zijn studie beëindigde, viel hij op de Academie in voor één van zijn vroegere docenten. Op de Vrije Academie in Delft heeft hij een karikatuurworkshop gegeven.

Wouter Tulp is echter bovenal een schilder en illustrator. Zijn karikaturen worden gepubliceerd in vele vooraanstaande tijdschriften en kranten in Nederland, als HP / deTijd, Playboy, Safe, Ode, Samsonic, Adformatie en nog veel meer. In juli 2005 werd zijn karikatuur van Beatles gepubliceerd in het jaarboek van Commarts Illustration.Wouter illustreert ook veel kinderboeken. Samen met de bekende schrijver Tjibbe Veldkamp maakte hij kleurrijke illustraties voor 'Pieperds', 'Opscheppers' en 'Hier ben ik!' Wouter woont in Rotterdam. Voor de Arendsoogserie maakte Wouter de omslagen van de in 2006 heruitgegeven delen 22 en 23.


Wouter legt de laatste hand aan een Arendsoogomslag

Wouter Tulp heeft ook een eigen website: http://www.woutertulp.nl, en een weblog. Daar staat ook een stuk over zijn Arendsoogillustraties in: http://woutertulp.blogspot.com/2006/06/arendsoog.html

   
De Arendsoogkaften van Wouter Tulp

Login


Gebruikersnaam

Wachtwoord
 


Wachtwoord vergeten?

Bezoekers


Er zijn in totaal 537237 unieke bezoekers geweest op deze site, waarvan 37 vandaag