Menu

Home
Dank aan
Wat is Arendsoog?
Fotoboek
Achtergrondinfo
Nederl. boeken
Specials
Buitenl. boeken
Kaften
De Schrijvers
De Uitgever
De Tekenaars
Control Center
Registreer
Koopjespagina
Forum
Gastenboek
Spelletjes
Top lijst
Contact


Aantal leden


De Arendsoog website heeft op dit moment 804 geregistreerde leden.

Voor de eerste Arendsoog

Er was al het een en ander gebeurd in de tijd die de Arendsoogboeken niet beschrijven. Uit de boeken kunnen we het volgende verhaal opmaken:

Bob Stanhope's (Arendsoogs) vader, Robert James Stanhope, was de zoon van Robert James Stanhope Senior. ( Arendsoog heette ook eigenlijk Robert, maar had als roepnaam Bob ).

Arendsoog's vader en moeder waren beide in Engeland geboren. Omdat Arendsoog's vader niet genoeg verdiende in Engeland, vertrok hij naar Amerika, waar hij opzichter op een Ranch werd. Hij liet zijn vrouw overkomen en kocht zijn eigen Ranch.

In die tijd was er een bende die de streek onveilig maakte. Er was een beloning van $3000 uitgeloofd voor degene die de "Gouden Tip" kon verschaffen over hen. Bij toeval kwam Arendsoogs vader erachter wie de rovers waren. Hun aanvoerder was een zekere Fred Moulders...Arendsoogs vader moest getuigen tegen de bende, toen deze gevangen genomen waren. Fred Moulders wist dus al snel wie hem die kool gestooft had.

Moulders ontsnapte na een tijdje uit de gevangenis. Belust op wraak trommelde hij een troep "Outlaws" bij elkaar en ging naar de Ranch van Arendsoog's vader...

Arendsoog, toen 16 jaar oud, was op dat moment met de Cowboys weg. Toen hij terugkwam was hij nog net optijd om zijn moeder en zuster te redden. Zijn vader was dood.

Toen zwoer Arendsoog een eed, dat hij zijn hele leven in dienst van de mensheid zou stellen. We weten dat hij zich daaraan gehouden heeft...Login


Gebruikersnaam

Wachtwoord
 


Wachtwoord vergeten?

Bezoekers


Er zijn in totaal 531805 unieke bezoekers geweest op deze site, waarvan 96 vandaag